Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ENEMICS DAS (489937) - Manchester Rozas F.C (1581581) » 193494963: T25/J3/IX

Liga 193494963 Información oficial sobre el partido 193494963 en Hattrick

25.10.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / IX.1975 (177470)

ENEMICS DAS Alineación oficial del equipo 'ENEMICS DAS' en el partido 0 - 3 Manchester Rozas F.C Alineación oficial del equipo 'Manchester Rozas F.C' en el partido
0 - 1 Wen Po-Ching (30')
0 - 2 Jonathan Stervinou (32')
0 - 3 Máximo Valero Jiménez (39')
ENEMICS DAS Alineación oficial del equipo 'ENEMICS DAS' en el partido 0 - 3 Manchester Rozas F.C Alineación oficial del equipo 'Manchester Rozas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ENEMICS DAS Alineación oficial del equipo 'ENEMICS DAS' en el partido 3 - 3 Manchester Rozas F.C Alineación oficial del equipo 'Manchester Rozas F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ENEMICS DAS

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Wen Po-Ching va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Thieu Hunsel. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al 53, Arsenio Valdés hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Viktor Nyúl. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thieu Hunsel de ENEMICS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cezar Enache de ENEMICS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Manchester Rozas F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Manchester va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Wen Po-Ching va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, Manchester va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jonathan Stervinou.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Manchester augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Máximo Valero Jiménez es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Manchester va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan David Latimer va quedar-se sol davant el porter Juan Pedro Quesada, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Quentin Kœnig no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Máximo Valero Jiménez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Federico Bendala va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Manchester puguin veure en Jonas Håkansson jugant de nou; ja que al minut 25 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Máximo Valero Jiménez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, David Latimer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Felipe Galdós.
  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Manchester va fer una substitució al minut 61. Totonho Ferrugem va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gordie Styles.