Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R..Madrid c.f (774141) - At.Madrid.CF (991681) » 193493902: T25/J4/IX

Liga 193493902 Información oficial sobre el partido 193493902 en Hattrick

01.11.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / IX.1956 (177451)

Croquetas Caseras S.A. Alineación oficial del equipo 'Croquetas Caseras S.A.' en el partido 0 - 6 Matando Gratix II Alineación oficial del equipo 'Matando Gratix II' en el partido
0 - 1 Vincenzo Crascì (13')
0 - 2 Paco Villa (27')
0 - 3 Salva Sánchez Cuberes (44')
0 - 4 Juan Carlos Betancourt (56')
0 - 5 Ettore Arcese (83')
0 - 6 Vincenzo Crascì (86')
Croquetas Caseras S.A. Alineación oficial del equipo 'Croquetas Caseras S.A.' en el partido 0 - 6 Matando Gratix II Alineación oficial del equipo 'Matando Gratix II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Croquetas Caseras S.A. Alineación oficial del equipo 'Croquetas Caseras S.A.' en el partido 0 - 8 Matando Gratix II Alineación oficial del equipo 'Matando Gratix II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Croquetas Caseras S.A.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Antonio Valenzuela Isla de Croquetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 85 va fer que Jon Ibarra de Croquetas hagués d'abandonar el terreny de joc. Roberto Mora va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Matando Gratix II

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vincenzo Crascì quedar desmarcat i marcar per a Matando al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Paco Villa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Salva Sánchez Cuberes va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Matando.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Juan Carlos Betancourt va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ettore Arcese de Matando l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 83 de partit.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Matando. A fi d'aconseguir el 0 - 6, van tocar-la en curt per tal que Vincenzo Crascì xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Matando a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Folkert Lambermont va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 43, el Matando estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Vincenzo Crascì va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Edesio da Gudiña no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Atle Karlsen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Folkert Lambermont. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Tescelino Abundis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Gaspar Pontes de Matando va abandonar el terreny de joc després de 16 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Carlos Betancourt va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ettore Arcese, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.