Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White NIght (492391) - jordiandtuto (311272) » 193490359: T25/J14/IX

Liga 193490359 Información oficial sobre el partido 193490359 en Hattrick

10.01.2009 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / IX.1892 (177387)

TXIKY TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'TXIKY TEAM F.C.' en el partido 0 - 1 kaneteam Alineación oficial del equipo 'kaneteam' en el partido
0 - 1 Xavier Martínez Vara (33')
TXIKY TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'TXIKY TEAM F.C.' en el partido 0 - 1 kaneteam Alineación oficial del equipo 'kaneteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TXIKY TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'TXIKY TEAM F.C.' en el partido 2 - 0 kaneteam Alineación oficial del equipo 'kaneteam' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TXIKY TEAM F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Egocheaga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TXIKY a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rubén Leon Urquijo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Egocheaga va estar a punt d'empatar per a TXIKY quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francisco Martínez Sáinz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Remeigio Pérez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Rubén Leon Urquijo de TXIKY es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

kaneteam

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Joaquín Sáenz el va rematar Xavier Martínez Vara amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Carlos Cassillas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Joaquín Sáenz de kaneteam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Aniol Fusté de kaneteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Manuel Velaz de kaneteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Miquel Fortuny, que no va rendir al seu nivell habitual.