Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCF Mallorca (313563) - Mans Team (120659) » 193486287: T25/J4/IX

Liga 193486287 Información oficial sobre el partido 193486287 en Hattrick

01.11.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / IX.1820 (177315)

polarisfscartagena Alineación oficial del equipo 'polarisfscartagena' en el partido 0 - 5 Platero y tu SAD Alineación oficial del equipo 'Platero y tu SAD' en el partido
0 - 1 Exuperancio Abente (19')
0 - 2 Javier Gallardo (30')
0 - 3 Timotej Vivod (32')
0 - 4 Ilie Rusu (49')
0 - 5 Armindo Lobo (72')
polarisfscartagena Alineación oficial del equipo 'polarisfscartagena' en el partido 0 - 5 Platero y tu SAD Alineación oficial del equipo 'Platero y tu SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
polarisfscartagena Alineación oficial del equipo 'polarisfscartagena' en el partido 0 - 8 Platero y tu SAD Alineación oficial del equipo 'Platero y tu SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

polarisfscartagena

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Martí Contesti van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Rafel Guasch a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Antonio Cadalla va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 31 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartolomeu Aures.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Sarmiento de polarisfscartagena es va guanyar la targeta groga merescudament.

Platero y tu SAD

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Platero va ser finalitzada des de l'esquerra per Exuperancio Abente al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Platero va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Javier Gallardo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Timotej Vivod de Platero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 32 de partit.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Ilie Rusu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 0 - 4 per a Platero.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Armindo Lobo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 5 per a Platero.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Nassim Ibn-Bashir, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Platero va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joey Duivenvoorden, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joey Duivenvoorden va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Mancha, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Mancha va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Juan Carlos Mir ocupà el lloc d'en Luigino Tonzar al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Platero quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): Rainer Utelli va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Mancha. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.