Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F C L'arengada seca (1369490) - FC Franintop (118704) » 193479793: T25/J4/IX

Liga 193479793 Información oficial sobre el partido 193479793 en Hattrick

01.11.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / IX.1704 (177199)

F C L'arengada seca Alineación oficial del equipo 'F C L'arengada seca' en el partido 3 - 0 Sporting_Melides Alineación oficial del equipo 'Sporting_Melides' en el partido
Hed Malka (8') 1 - 0
Ivan Gramatikov (32') 2 - 0
Ivan Gramatikov (66') 3 - 0
F C L'arengada seca Alineación oficial del equipo 'F C L'arengada seca' en el partido 3 - 0 Sporting_Melides Alineación oficial del equipo 'Sporting_Melides' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F C L'arengada seca Alineación oficial del equipo 'F C L'arengada seca' en el partido 4 - 0 Sporting_Melides Alineación oficial del equipo 'Sporting_Melides' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F C L'arengada seca

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Hed Malka va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Larengada.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Larengada va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ivan Gramatikov aconseguint el 2 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Larengada va obtenir un penal al minut 66, que va llançar a la perfecció Ivan Gramatikov. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Felip Gregorio al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juss Niidumaa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Craig Begg, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Thorleif Laudrup una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Felip Gregorio va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 65 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Ivan Gramatikov estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alessandro Nava de Larengada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Larengada puguin veure en Ivan Gramatikov jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Carles Fanals el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Sporting_Melides

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martín Gómez Dávila quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Marcos La Porta Garcia ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): En Claudio Presti va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Osman Abu-Abdul que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.