Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuchirrini Team (1416942) - The North Team (308055) » 193478955: T25/J5/IX

Liga 193478955 Información oficial sobre el partido 193478955 en Hattrick

08.11.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / IX.1689 (177184)

Cuchirrini Team Alineación oficial del equipo 'Cuchirrini Team' en el partido 1 - 4 Reggae Flys F.C. Alineación oficial del equipo 'Reggae Flys F.C.' en el partido
0 - 1 Alejandro Vigalondo (41')
Jorge Luís Manarte (42') 1 - 1
1 - 2 Carles Petit (45')
1 - 3 Leon Lehr (45')
1 - 4 Igantzi Biain (74')
Cuchirrini Team Alineación oficial del equipo 'Cuchirrini Team' en el partido 1 - 4 Reggae Flys F.C. Alineación oficial del equipo 'Reggae Flys F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cuchirrini Team Alineación oficial del equipo 'Cuchirrini Team' en el partido 1 - 4 Reggae Flys F.C. Alineación oficial del equipo 'Reggae Flys F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchirrini Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cuchirrini s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jorge Luís Manarte que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Cuchirrini va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jorge Luís Manarte va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Stéphane Forgues va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quique Arteta de Cuchirrini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Reggae Flys F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alejandro Vigalondo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): Reggae agafava avantatge al minut 45 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carles Petit amb mestria.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Al minut 45, Leon Lehr va augmentar l'avantatge de Reggae a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Igantzi Biain va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Reggae va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Castrovido va desviar el xut final de Leon Lehr després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Edmon Figuerol no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leon Lehr estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Alejandro Vigalondo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Éric Destruel.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Edson van Messel no era cap impediment.