Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Relax Mandril C. F. (1340109) - Jaén (1432936) » 193476207: T25/J4/IX

Liga 193476207 Información oficial sobre el partido 193476207 en Hattrick

01.11.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / IX.1640 (177135)

Los Dragones C. F. Alineación oficial del equipo 'Los Dragones C. F.' en el partido 3 - 4 DBS-Colonia Alineación oficial del equipo 'DBS-Colonia' en el partido
0 - 1 Sergio Nunzi Conti (14')
0 - 2 Sergio Nunzi Conti (24')
0 - 3 Josep Del Bosque (32')
0 - 4 Nastasio Cuartas (36')
Wilco Castel (50') 1 - 4
Jaume Maroto (84') 2 - 4
Jaume Maroto (87') 3 - 4
Los Dragones C. F. Alineación oficial del equipo 'Los Dragones C. F.' en el partido 3 - 4 DBS-Colonia Alineación oficial del equipo 'DBS-Colonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Dragones C. F. Alineación oficial del equipo 'Los Dragones C. F.' en el partido 4 - 3 DBS-Colonia Alineación oficial del equipo 'DBS-Colonia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Dragones C. F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Dragones va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Naşit Ayçiçek, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Wilco Castel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jaume Maroto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Dragones no perdien la fe, i al minut 87 del partit, Jaume Maroto va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Juan Diego Brizuela de Dragones va intentar batre la porteria rival al minut 88 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Panificio Donat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Panificio Donat se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Jaume Maroto ocupà el lloc d'en Fernando Arenas al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Dragones quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

DBS-Colonia

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Quan passaven 14 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del DBS-Colonia. En Sergio Nunzi Conti va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): DBS-Colonia va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Sergio Nunzi Conti va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Josep Del Bosque de DBS-Colonia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 32 de partit.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Nastasio Cuartas va augmentar l'avantatge de DBS-Colonia a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Wilco Castel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josep Del Bosque estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Nicola Carenzi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Slavcho Stoyanov després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bernat Valdés va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xesús Aláez Corral es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Andrés Nalda de DBS-Colonia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Doruk Öncel de DBS-Colonia va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Del Bosque va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Xesús Aláez Corral, jugador de DBS-Colonia, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Eusebio Colmeiro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.