Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gormanston College (988502) - OSCUROS (124048) » 193468353: T25/J1/IX

Liga 193468353 Información oficial sobre el partido 193468353 en Hattrick

11.10.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / IX.1500 (176995)

Montijo_CF Alineación oficial del equipo 'Montijo_CF' en el partido 1 - 1 Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido
Paco Soroa (3') 1 - 0
1 - 1 Jesús Ibaeta (81')
Montijo_CF Alineación oficial del equipo 'Montijo_CF' en el partido 1 - 1 Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montijo_CF Alineación oficial del equipo 'Montijo_CF' en el partido 2 - 0 Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montijo_CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Villayres entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Montijo_CF, un peu providencial d'en Paco Soroa va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Gravalosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 11 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Zoilo Bernárdez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Silvano Ramírez de Vegel al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Ventrosa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Pajareles. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Ramon Albareda gairebé va marcar per a Montijo_CF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Jesús Ventrosa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eleuterio Cañiza.

Huitzilopochtli

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jesús Ibaeta que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Raúl Arroyo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Umpanera.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Passats 67 minuts de joc, en Jesús Ibaeta de Huitzi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Huitzi, en Simón Camus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.