Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Familia Manquita (1457748) - real jaen football (1336796) » 193465761: T25/J11/IX

Liga 193465761 Información oficial sobre el partido 193465761 en Hattrick

20.12.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / IX.1453 (176948)

Magicus Nachikus Alineación oficial del equipo 'Magicus Nachikus' en el partido 5 - 1 real jaen football Alineación oficial del equipo 'real jaen football' en el partido
Alberto Canals (41') 1 - 0
Luca Hefferle (44') 2 - 0
Eduardo Zapata (61') 3 - 0
Eduardo Zapata (81') 4 - 0
4 - 1 Hilmar van Ermingen (86')
Alberto Obregón (88') 5 - 1
Magicus Nachikus Alineación oficial del equipo 'Magicus Nachikus' en el partido 5 - 1 real jaen football Alineación oficial del equipo 'real jaen football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Magicus Nachikus Alineación oficial del equipo 'Magicus Nachikus' en el partido 4 - 2 real jaen football Alineación oficial del equipo 'real jaen football' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 6,0 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magicus Nachikus

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Eduardo Zapata el va rematar Alberto Canals amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Luca Hefferle va incrementar l'avantatge de Nachikus amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Nachikus i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 61 minuts de joc. Mentre en Eduardo Zapata el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nachikus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Zapata progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Alberto Obregón de Nachikus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Nachikus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abel Major, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Alberto Obregón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nachikus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladimir Rotariu de Nachikus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Zapata de Nachikus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Donaat Rosseel de Nachikus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

real jaen football

Goles Goles

  • 107 Minuto 86 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hilmar van Ermingen semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a football. Qui ho havia de dir! 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Elvis Roschig, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Hilmar van Ermingen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Konstantyn Andrukhovich va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Frans Callus ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elvis Roschig.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Ivo Hertzberger va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Domenico Simonelli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. potente): Adelino Tavares estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.