Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD SECANO (1369111) - bretema (1430333) » 193449875: T25/J1/IX

Liga 193449875 Información oficial sobre el partido 193449875 en Hattrick

11.10.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / IX.1170 (176665)

Real Zaragoza Cracks Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza Cracks' en el partido 1 - 9 bretema Alineación oficial del equipo 'bretema' en el partido
0 - 1 Jesús Maíz (11')
0 - 2 Rubén Naya (25')
0 - 3 Rubén Naya (33')
Pedro Lazcano (34') 1 - 3
1 - 4 Jesús Maíz (37')
1 - 5 Rubén Naya (39')
1 - 6 Daniel Llora (64')
1 - 7 Daniel Llora (72')
1 - 8 Francisco Galdeano (73')
1 - 9 Paulo Santiago (82')
Real Zaragoza Cracks Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza Cracks' en el partido 1 - 9 bretema Alineación oficial del equipo 'bretema' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Zaragoza Cracks Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza Cracks' en el partido 0 - 7 bretema Alineación oficial del equipo 'bretema' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zaragoza Cracks

Goles Goles

  • 107 Minuto 34 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pedro Lazcano semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Zaragoza. Qui ho havia de dir! 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Cíes de Zaragoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bretema

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Rubén Naya va acabar en una passada genial cap al jugador de bretema Jesús Maíz, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rubén Naya de bretema l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Xacobo Monleón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de bretema, Rubén Naya, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jesús Maíz, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zaragoza. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rubén Naya la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del bretema es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 5 arribava al minut 39.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Llora va ser l'anotador del 1 - 6.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Arines va treure un córner llarg cap al segon pal que en Daniel Llora, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 7.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Francisco Galdeano de bretema va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 8 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Paulo Santiago va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 9 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Arines. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rubén Naya després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pastor Castelao va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jesús Maíz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 69 (Lesión (no subst.)): bretema sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Luis Fernández no va poder acabar el partit.
  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a bretema, Francisco Galdeano va caure lesionat al minut 80, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Paulo Santiago ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.