Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TUTU & CUCU & MUMU (1434434) - Las Palmas Devils (772706) » 193436186: T25/J9/IX

Liga 193436186 Información oficial sobre el partido 193436186 en Hattrick

06.12.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / IX.925 (61196)

Polanco Boys Alineación oficial del equipo 'Polanco Boys' en el partido 3 - 3 Las Palmas Devils Alineación oficial del equipo 'Las Palmas Devils' en el partido
Jesús Francisco Majo (17') 1 - 0
Jesús Francisco Majo (30') 2 - 0
2 - 1 Bruno Ingemarsson (43')
2 - 2 Cuauhtemoc Dominguez (77')
Ignacio Soto (82') 3 - 2
3 - 3 Dimitar Velkov (85')
Polanco Boys Alineación oficial del equipo 'Polanco Boys' en el partido 3 - 3 Las Palmas Devils Alineación oficial del equipo 'Las Palmas Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Polanco Boys Alineación oficial del equipo 'Polanco Boys' en el partido 1 - 4 Las Palmas Devils Alineación oficial del equipo 'Las Palmas Devils' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polanco Boys

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Polanco va ser Jesús Francisco Majo.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ignacio Soto va anar directament als peus de Jesús Francisco Majo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 120 Minuto 82 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ignacio Soto al minut 82, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Polanco i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, David Marrani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roger Almaas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Jesús Francisco Majo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Víctor Suárez va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ignacio Soto. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ştefan Jurea de Polanco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valeriu Gusã de Polanco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ştefan Jurea va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Francisco Majo de Polanco es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Las Palmas Devils

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Bruno Ingemarsson va marcar al minut 43 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 77 minuts Cuauhtemoc Dominguez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 85. L'anotador per Palmas va ser Dimitar Velkov, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ivo Virtuoso la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Palmas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Palmas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en John Elkjær va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Claude Bouveret, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulino Las Heras Rueda de Palmas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Bruno Ingemarsson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Claude Bouveret.