Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urueñas C.F (486272) - Los spacemans FC (441347) » 193436177: T25/J7/IX

Liga 193436177 Información oficial sobre el partido 193436177 en Hattrick

22.11.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / IX.925 (61196)

Urueñas C.F Alineación oficial del equipo 'Urueñas C.F' en el partido 5 - 0 Bakalao en tu Boca Alineación oficial del equipo 'Bakalao en tu Boca' en el partido
?brahim Uluç (30') 1 - 0
Simon Malaquin (39') 2 - 0
Salomón Novoa (53') 3 - 0
Tomá? Zelen?ík (84') 4 - 0
Acun Üstüner (85') 5 - 0
Urueñas C.F Alineación oficial del equipo 'Urueñas C.F' en el partido 5 - 0 Bakalao en tu Boca Alineación oficial del equipo 'Bakalao en tu Boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Urueñas C.F Alineación oficial del equipo 'Urueñas C.F' en el partido 7 - 0 Bakalao en tu Boca Alineación oficial del equipo 'Bakalao en tu Boca' en el partido
Tiene mala suerte 7.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urueñas C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Urueñas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 İbrahim Uluç va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Simon Malaquin va augmentar l'avantatge de Urueñas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Salomón Novoa va augmentar l'avantatge de Urueñas a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Urueñas a 4 - 0. Tomáš Zelenčík va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Urueñas a 5 - 0. Acun Üstüner va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Salomón Novoa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Urueñas.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Salomón Novoa del Urueñas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Enrique Ortega una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Genís Eguina va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Dávid Martinek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Genís Eguina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 217 Minuto 78 (Ocasión evento especial cansancio): Daniel Márquez estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Dávid Martinek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Genís Eguina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): İbrahim Uluç de Urueñas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dávid Martinek de Urueñas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bakalao en tu Boca

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Grajal de Bakalao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Daniel Márquez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Carlos Robles Sánchez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Txevi Martín no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.