Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aurum Football (1420142) - Arsenal sevillano (1436659) » 193428520: T25/J10/IX

Liga 193428520 Información oficial sobre el partido 193428520 en Hattrick

13.12.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / IX.788 (61059)

Bagheera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bagheera C.F.' en el partido 1 - 1 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
0 - 1 Mario Mazzara (36')
Hans Dellaert (73') 1 - 1
Bagheera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bagheera C.F.' en el partido 1 - 1 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bagheera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bagheera C.F.' en el partido 3 - 2 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bagheera C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hans Dellaert va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bagheera empatava el partit, 1 a 1, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wendelin Pelletier va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 7 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Rodríguez Villegas de Bagheera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emiliano Araizaga.

Arsenal sevillano

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el sevillano va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mario Mazzara, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Wojciech Workowski, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Wojciech Workowski va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bagheera. La jugada d'estratègia del sevillano per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jesús Alfredo Martínez Ares va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Vasco Deserto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. sevillano va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Telmo András va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Almogrote, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kenneth Bjerregaard va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Alfredo Martínez Ares de sevillano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Alfredo Martínez Ares se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Semblava que Ivar Kreek s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.