Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kitz5 (993845) - Racing Detritus (1601837) » 193420381: T25/J6/IX

Liga 193420381 Información oficial sobre el partido 193420381 en Hattrick

15.11.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / IX.643 (60914)

UushaaA Alineación oficial del equipo 'UushaaA' en el partido 0 - 6 Racing Detritus Alineación oficial del equipo 'Racing Detritus' en el partido
0 - 1 Vicente Pelayo (2')
0 - 2 Marcel Jandl (6')
0 - 3 Francisco Maestre Dávila (20')
0 - 4 Eugenio Di Iorio (25')
0 - 5 Ali Asiedu (81')
0 - 6 Clément Rouby (85')
UushaaA Alineación oficial del equipo 'UushaaA' en el partido 0 - 6 Racing Detritus Alineación oficial del equipo 'Racing Detritus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
UushaaA Alineación oficial del equipo 'UushaaA' en el partido 0 - 8 Racing Detritus Alineación oficial del equipo 'Racing Detritus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UushaaA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Redondo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Monjaraz de UushaaA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aitor Galdón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Vera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roberto Vera va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Paco Monjaraz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Remixio Caldeira.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Carlos Ortiz Avilés de UushaaA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ovidio Ferrero, jugador de UushaaA, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Seran Marzo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Racing Detritus

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vicente Pelayo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcel Jandl, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Detritus va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco Maestre Dávila, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Eugenio Di Iorio des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Ali Asiedu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 5 per a Detritus.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Clément Rouby va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ovidio Ferrero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ali Asiedu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Saúl Cornide va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francisco Maestre Dávila, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Clément Rouby va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Irusta de Detritus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Maestre Dávila.