Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SteauanoesDYC (434452) - Footballs coming home (1431682) » 193415326: T25/J2/IX

Liga 193415326 Información oficial sobre el partido 193415326 en Hattrick

18.10.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / IX.553 (60824)

C.F.LOS TUNNERS Alineación oficial del equipo 'C.F.LOS TUNNERS' en el partido 3 - 1 Footballs coming home Alineación oficial del equipo 'Footballs coming home' en el partido
Marcos Francisco Velázquez (6') 1 - 0
Helenio Armesto (35') 2 - 0
Marcos Francisco Velázquez (64') 3 - 0
3 - 1 Israel Fano (85')
C.F.LOS TUNNERS Alineación oficial del equipo 'C.F.LOS TUNNERS' en el partido 3 - 1 Footballs coming home Alineación oficial del equipo 'Footballs coming home' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F.LOS TUNNERS Alineación oficial del equipo 'C.F.LOS TUNNERS' en el partido 2 - 1 Footballs coming home Alineación oficial del equipo 'Footballs coming home' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.LOS TUNNERS

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcos Francisco Velázquez de C.F.LOS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Helenio Armesto de C.F.LOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.F.LOS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcos Francisco Velázquez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Josep Antoni Martín González gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Maza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Nacho Badenes Luz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nacho Badenes Luz de C.F.LOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Nacho Badenes Luz de C.F.LOS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

Footballs coming home

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Israel Fano de Footballs després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Manuel Martínez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 15, en un 1 contra 1 amb el porter, però Torcuato Douro va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Eduardo Tejada Porras des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eduardo Tejada Porras, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rafael Olivares quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Footballs va fer una substitució al minut 37. Joaquín Orio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Aranguren.