Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Yohakkis (1437593) - RIVERNICO (1601497) » 193408471: T25/J11/IX

Liga 193408471 Información oficial sobre el partido 193408471 en Hattrick

20.12.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / IX.430 (60701)

oscurito's F.C. Alineación oficial del equipo 'oscurito's F.C.' en el partido 2 - 3 Jugada Maestra Alineación oficial del equipo 'Jugada Maestra' en el partido
0 - 1 Abel Picazo (20')
Carlo Onorato (23') 1 - 1
Adriano Cravero (39') 2 - 1
2 - 2 Aurél Kakuszi (78')
2 - 3 Roman Chaikin (89')
oscurito's F.C. Alineación oficial del equipo 'oscurito's F.C.' en el partido 2 - 3 Jugada Maestra Alineación oficial del equipo 'Jugada Maestra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
oscurito's F.C. Alineación oficial del equipo 'oscurito's F.C.' en el partido 1 - 2 Jugada Maestra Alineación oficial del equipo 'Jugada Maestra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oscurito's F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de 23 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al oscuritos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Carlo Onorato de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adriano Cravero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, oscuritos es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de oscuritos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Evgeny Lokalov va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mark Fremer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mark Fremer de oscuritos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Evgeny Lokalov de oscuritos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 7 (Tirita (médico)): Semblava que Carlo Onorato s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Ismail Hussain Abed-Aziz de oscuritos va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Akmal Cahyo va entrar en el seu lloc.

Jugada Maestra

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Maestra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Abel Picazo.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Aurél Kakuszi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roman Chaikin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Maestra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Maestra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Abel Picazo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simo Backman.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Maestra, en Oscar Sardá, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.