Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anti barça (441462) - Elche socer team (772469) » 193404756: T25/J6/IX

Liga 193404756 Información oficial sobre el partido 193404756 en Hattrick

15.11.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / IX.364 (60635)

Eivissenc Alineación oficial del equipo 'Eivissenc' en el partido 4 - 2 hzt un fly Alineación oficial del equipo 'hzt un fly' en el partido
Fernando Barbacana (16') 1 - 0
1 - 1 Gastón Arrete Victoria (25')
Rafael Fuste (26') 2 - 1
Roberto Cagliani (27') 3 - 1
3 - 2 Gastón Arrete Victoria (69')
Pedro Sánchez Cuberes (84') 4 - 2
Eivissenc Alineación oficial del equipo 'Eivissenc' en el partido 4 - 2 hzt un fly Alineación oficial del equipo 'hzt un fly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Eivissenc Alineación oficial del equipo 'Eivissenc' en el partido 3 - 3 hzt un fly Alineación oficial del equipo 'hzt un fly' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eivissenc

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Eivissenc prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Fernando Barbacana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Eivissenc va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 26 Rafael Fuste va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Eivissenc i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 27 minuts de joc. Mentre en Roberto Cagliani el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Pedro Sánchez Cuberes va augmentar l'avantatge de Eivissenc a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Pedro Sánchez Cuberes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Cagliani de Eivissenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Martí Carmany de Eivissenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Jorge Domínguez de Eivissenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

hzt un fly

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip hzt va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gastón Arrete Victoria va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 69, en Edward Buhagiar la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gastón Arrete Victoria que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del hzt va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Christian Maier no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): El jugador de hzt Pierre Laget va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miquel Figueres va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de hzt Sigi Rheinard va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marcelo López va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Corrado Cocciolo va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.