Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchester Obesity (1583441) - Beniopa (992607) » 193403249: T25/J7/IX

Liga 193403249 Información oficial sobre el partido 193403249 en Hattrick

22.11.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / IX.337 (60608)

F.C.BELICE Alineación oficial del equipo 'F.C.BELICE' en el partido 5 - 3 Beniopa Alineación oficial del equipo 'Beniopa' en el partido
0 - 1 Jaime Gómez (12')
0 - 2 Ezequiel Canal (21')
Julio Zorrilla (24') 1 - 2
Diego Ramos Rivero (30') 2 - 2
Fabião Camelo (50') 3 - 2
3 - 3 Håvard Lyngstad (67')
Pedro Manta (85') 4 - 3
Grzegorz Durlej (86') 5 - 3
F.C.BELICE Alineación oficial del equipo 'F.C.BELICE' en el partido 5 - 3 Beniopa Alineación oficial del equipo 'Beniopa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.BELICE Alineación oficial del equipo 'F.C.BELICE' en el partido 3 - 3 Beniopa Alineación oficial del equipo 'Beniopa' en el partido
Tiene suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,9 % 36,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.BELICE

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Als 24 minuts, una gran jugada per l'esquerra de F.C.BELICE va acabar amb la pilota als peus de Julio Zorrilla que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.BELICE s'esgargamellaven dempeus per esperonar Diego Ramos Rivero que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): F.C.BELICE va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 50 Fabião Camelo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 139 Minuto 85 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pedro Manta va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mark Bilke per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 3
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Grzegorz Durlej de F.C.BELICE va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ezequiel Canal va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): El F.C.BELICE va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pio Curto la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arto Haviala! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Zorrilla de F.C.BELICE es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Machimbarrena.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Pio Curto va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Beniopa

Goles Goles

  • 136 Minuto 12 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Julio Zorrilla es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Jaime Gómez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 12 passava a ser 0 - 1.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ezequiel Canal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Håvard Lyngstad va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Beniopa va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mark Bilke s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ezequiel Canal.