Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La corva F.C. (491839) - F.C Castillo (1433828) » 193399923: T25/J2/IX

Liga 193399923 Información oficial sobre el partido 193399923 en Hattrick

18.10.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / IX.278 (60549)

ese cai weno Alineación oficial del equipo 'ese cai weno' en el partido 5 - 1 EL FRENTE ATL. C.F. Alineación oficial del equipo 'EL FRENTE ATL. C.F.' en el partido
Gérard van Zon (21') 1 - 0
Gérard van Zon (25') 2 - 0
Ibrahim bin Abd Karim (33') 3 - 0
3 - 1 Máximo Montes (36')
Tavish Chattan (67') 4 - 1
Gérard van Zon (85') 5 - 1
ese cai weno Alineación oficial del equipo 'ese cai weno' en el partido 5 - 1 EL FRENTE ATL. C.F. Alineación oficial del equipo 'EL FRENTE ATL. C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ese cai weno Alineación oficial del equipo 'ese cai weno' en el partido 5 - 0 EL FRENTE ATL. C.F. Alineación oficial del equipo 'EL FRENTE ATL. C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ese cai weno

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Una falta al minut 21 va provocar un lliure directe. Gérard van Zon el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de weno al minut 25, que va llançar ajustat al pal en Gérard van Zon. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de weno va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ibrahim bin Abd Karim progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): weno va augmentar la diferència quan Tavish Chattan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Gérard van Zon va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 85 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Tavish Chattan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ibrahim bin Abd Karim per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jacopo Gandolfi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Ibrahim bin Abd Karim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jacopo Gandolfi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Anderson McMaster quasi marca en una jugada assajada de córner que Álvaro Masó havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Kasper Høj Pedersen gairebé va marcar per a weno des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kasper Høj Pedersen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Embid de weno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

EL FRENTE ATL. C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Máximo Montes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rainer Mierendorff de FRENTE ATL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maayan Arad de FRENTE ATL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.