Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Pinkfloyd (313101) - los locos club (797701) » 193396537: T25/J9/IX

Liga 193396537 Información oficial sobre el partido 193396537 en Hattrick

06.12.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / IX.217 (60488)

hansa_forever Alineación oficial del equipo 'hansa_forever' en el partido 2 - 1 FAIR PLAY C.F. Alineación oficial del equipo 'FAIR PLAY C.F.' en el partido
Ivan Trøen (51') 1 - 0
1 - 1 David Fairchild (80')
Santiago Merino Sancho (82') 2 - 1
hansa_forever Alineación oficial del equipo 'hansa_forever' en el partido 2 - 1 FAIR PLAY C.F. Alineación oficial del equipo 'FAIR PLAY C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hansa_forever Alineación oficial del equipo 'hansa_forever' en el partido 2 - 1 FAIR PLAY C.F. Alineación oficial del equipo 'FAIR PLAY C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hansa_forever

Goles Goles

  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51 l'àrbitre va premiar hansa_forever amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ivan Trøen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Santiago Merino Sancho ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, hansa_forever es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Steve Buron va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Leonard Mesdag va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de hansa_forever se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mikaël Vervaet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ivan Trøen del hansa_forever ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Mikaël Vervaet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Steve Buron va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Santiago Merino Sancho rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steve Buron de hansa_forever amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Xenaro Cova ocupà el lloc d'en Lander Arroniz al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de hansa_forever quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

FAIR PLAY C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 80 minuts quan Filippo Pupi va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a David Fairchild, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Klausdieter Megel va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Josep Masip va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): FAIR va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Fairchild es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Józef Bałchan va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Filippo Pupi.