Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Castigaleu (1417979) - C.V. Ballbreakers (778316) » 193391327: T25/J9/IX

Liga 193391327 Información oficial sobre el partido 193391327 en Hattrick

06.12.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / IX.124 (60395)

Chisalatarai Alineación oficial del equipo 'Chisalatarai' en el partido 4 - 2 Decoegea-Casa Mone Alineación oficial del equipo 'Decoegea-Casa Mone' en el partido
Mahmoud Kianfar (19') 1 - 0
Guido Bohlen (25') 2 - 0
2 - 1 Sietse Zeeman (33')
2 - 2 Gregoire Bindels (42')
Jan J?druszczak (76') 3 - 2
Manuel Vinegra (90') 4 - 2
Chisalatarai Alineación oficial del equipo 'Chisalatarai' en el partido 4 - 2 Decoegea-Casa Mone Alineación oficial del equipo 'Decoegea-Casa Mone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Chisalatarai Alineación oficial del equipo 'Chisalatarai' en el partido 7 - 1 Decoegea-Casa Mone Alineación oficial del equipo 'Decoegea-Casa Mone' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chisalatarai

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Chisalatarai eren letals, i Mahmoud Kianfar va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Chisalatarai va augmentar la diferència quan Guido Bohlen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Jan Jędruszczak va donar a Chisalatarai un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Chisalatarai va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Vinegra des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Lajos Benkő es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Guido Bohlen va rematar alt.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Irži Krauze gairebé va marcar per a Chisalatarai des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Chisalatarai van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Monigote, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guido Bohlen de Chisalatarai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quique Urcola.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Manuel Vinegra de Chisalatarai va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Guido Bohlen que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Johann Hardmeier estava fent un bon partit.

Decoegea-Casa Mone

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Cantera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Decoegea-Casa, un peu providencial d'en Sietse Zeeman va situar el 2-1 al panell digital.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 42 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gregoire Bindels.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Jorge Cantera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Decoegea-Casa, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Daniel Rodríguez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gregoire Bindels quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Pepe Vargas de Decoegea-Casa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pietro Antonio Di Giuseppe va prendre el seu rol al minut 89.