Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Vallecas (313091) - F.C Padeso (796792) » 193387207: T25/J1/IX

Liga 193387207 Información oficial sobre el partido 193387207 en Hattrick

11.10.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / IX.51 (60322)

Profanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Profanos F.C.' en el partido 4 - 1 C.F casar Alineación oficial del equipo 'C.F casar' en el partido
Filemón Caxiao (19') 1 - 0
Filemón Caxiao (37') 2 - 0
Jon Elizagaray (55') 3 - 0
3 - 1 Antonio Comellas (62')
Eneko Moreno Pérez (67') 4 - 1
Profanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Profanos F.C.' en el partido 4 - 1 C.F casar Alineación oficial del equipo 'C.F casar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Profanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Profanos F.C.' en el partido 3 - 2 C.F casar Alineación oficial del equipo 'C.F casar' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 19,0 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Profanos F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Filemón Caxiao de Profanos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jordi Nieto encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Filemón Caxiao anotar per a Profanos el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Jon Elizagaray va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Profanos, al minut 55. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 en Eneko Moreno Pérez va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Profanos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jon Elizagaray en un 1 contra 1 amb el porter Isidro Courel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ricardo Muñoz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Oscar Casas ocupà el lloc d'en Silvio Iturberoaga al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Profanos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.F casar

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Antonio Comellas va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per casar en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Benigno Touciño va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jordi Nieto rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ricardo Muñoz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Almanzora estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El casar creava perill des de la dreta al minut 34, però en Eneko Moreno Pérez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Venanci Ferragut desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): casar van seguir progressant per la banda dreta. Venanci Ferragut va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Jorge Almanzora de casar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): En José Antonio Miranda Galeano ocupà el lloc d'en Joaquín Beltrán al 49 minuts, dos minuts després que el jugador de casar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.