Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herocosa F.C. (775314) - Los Montoñeses (1433367) » 193367839: T25/J3/VIII

Liga 193367839 Información oficial sobre el partido 193367839 en Hattrick

25.10.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VIII.1753 (179296)

UE Bacardí Alineación oficial del equipo 'UE Bacardí' en el partido 5 - 2 ...zinedine... Alineación oficial del equipo '...zinedine...' en el partido
Pasi Saarikari (23') 1 - 0
1 - 1 Jan Tittler (31')
Pasi Saarikari (33') 2 - 1
Gilberto de la Huerga (40') 3 - 1
3 - 2 Candemir Öktüre (51')
Abel Valdés (66') 4 - 2
Rubén Corral (88') 5 - 2
UE Bacardí Alineación oficial del equipo 'UE Bacardí' en el partido 5 - 2 ...zinedine... Alineación oficial del equipo '...zinedine...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Bacardí Alineación oficial del equipo 'UE Bacardí' en el partido 1 - 1 ...zinedine... Alineación oficial del equipo '...zinedine...' en el partido
Tiene mucha potra 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Bacardí

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Bacardí va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Pasi Saarikari va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bacardí va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gilberto de la Huerga aconseguint el 3 - 1.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El Bacardí era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abel Valdés va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): En Kent Carlsson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bacardí, un peu providencial d'en Rubén Corral va situar el 5-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bacardí sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Khomsan Ketkum, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Davanzo de Bacardí es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Khomsan Ketkum es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Bacardí va fer una substitució al minut 41. Pasi Saarikari va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rubén Corral.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Javier Maeso de Bacardí va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nuno Saldanha va entrar en el seu lloc.

...zinedine...

Goles Goles

  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Laurent Desenclos després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Bacardí Pasi Saarikari, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 31 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jan Tittler.
  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Candemir Öktüre va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Javier Maeso va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Candemir Öktüre amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Calvin-Maximillian Humpen de ...zinedine... va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Calvin-Maximillian Humpen de l'equip ...zinedine..., va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.