Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cudillero (991383) - A-Z Crackers (795006) » 193366357: T25/J9/VIII

Liga 193366357 Información oficial sobre el partido 193366357 en Hattrick

06.12.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / VIII.1726 (179269)

Super Tangas Alineación oficial del equipo 'Super Tangas' en el partido 2 - 0 A-Z Crackers Alineación oficial del equipo 'A-Z Crackers' en el partido
Jens Massart (27') 1 - 0
Jens Massart (73') 2 - 0
Super Tangas Alineación oficial del equipo 'Super Tangas' en el partido 2 - 0 A-Z Crackers Alineación oficial del equipo 'A-Z Crackers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Super Tangas Alineación oficial del equipo 'Super Tangas' en el partido 1 - 1 A-Z Crackers Alineación oficial del equipo 'A-Z Crackers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Tangas

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Dion O'Donovan sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jens Massart marcar el 1 - 0 per al Tangas.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Tangas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jens Massart, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Dion O'Donovan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tangas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dion O'Donovan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juli Surroca no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Renout Cleassens estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Jens Massart es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Robustiano Azpilicueta van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Igor Borisov a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

A-Z Crackers

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Crackers va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mieczysław Zychla que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Juan Sáinz Quintana ocupà el lloc d'en Zelão Escudeiro al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Crackers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.