Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.f raval de la llet (1459716) - Alovera F.C. (799002) » 193365316: T25/J2/VIII

Liga 193365316 Información oficial sobre el partido 193365316 en Hattrick

18.10.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VIII.1708 (179251)

CARAPALA Alineación oficial del equipo 'CARAPALA' en el partido 1 - 4 Alovera F.C. Alineación oficial del equipo 'Alovera F.C.' en el partido
0 - 1 Óscar Telaeche (3')
0 - 2 Miguel Ángel Roig (4')
0 - 3 Miguel Ángel Roig (32')
0 - 4 Leandro Baroja (40')
Christophe Loussouarn (56') 1 - 4
CARAPALA Alineación oficial del equipo 'CARAPALA' en el partido 1 - 4 Alovera F.C. Alineación oficial del equipo 'Alovera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CARAPALA Alineación oficial del equipo 'CARAPALA' en el partido 1 - 2 Alovera F.C. Alineación oficial del equipo 'Alovera F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,4 % 51,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CARAPALA

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 56 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en Christophe Loussouarn, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el CPFC a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 43 amb una falta ben llançada per en Mübarek Bülbül, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Jacinto Interiana no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): CPFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Christophe Loussouarn va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però David Vicedo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krzysztof Remień de CPFC es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacinto Interiana de CPFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Alovera F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gianni Zavagno sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Óscar Telaeche que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, el Alovera va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguel Ángel Roig, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Ángel Roig de Alovera l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 32 de partit.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leandro Baroja de Alovera l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 40 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Enea Signorelli de Alovera va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 17 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean Duponchelle. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Marc Planas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Josse Debeuf estava fent un bon partit.