Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Numero_uno (1432098) - watermelones (993227) » 193364096: T25/J5/VIII

Liga 193364096 Información oficial sobre el partido 193364096 en Hattrick

08.11.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VIII.1686 (179229)

Numero_uno Alineación oficial del equipo 'Numero_uno' en el partido 2 - 3 Faroni Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Faroni Futbol Club' en el partido
0 - 1 Auke van Ede (10')
Karl Hultner (66') 1 - 1
Sebastian Brigger (78') 2 - 1
2 - 2 Ronald Petherbridge (83')
2 - 3 Iuri Guidi (89')
Numero_uno Alineación oficial del equipo 'Numero_uno' en el partido 2 - 3 Faroni Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Faroni Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Numero_uno Alineación oficial del equipo 'Numero_uno' en el partido 7 - 1 Faroni Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Faroni Futbol Club' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Numero_uno

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Numero_uno s'esgargamellaven dempeus per esperonar Karl Hultner que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 66 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sebastian Brigger, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Sebastian Brigger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Felix Laos de Numero_uno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dean Luxem de Numero_uno es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Dean Luxem de Numero_uno per doble groga al minut 82.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Després de 86 minuts, Numero_uno va veure com el seu jugador Miguel Dolores havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Kostas Kassianidis entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Krzysztof Jarmusz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Faroni Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Auke van Ede va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ronald Petherbridge que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iuri Guidi va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Dolores no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raimund Juen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Faroni creava perill des de la dreta al minut 82, però en Maurice De Keyzer, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marcelino Villachica desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimund Juen de Faroni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan T. Kjellsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Rumen Georgiev de Faroni va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Iuri Guidi va prendre el seu rol al minut 79.