Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

batatalandia C. F. (1333340) - Petit Duran (1369028) » 193363908: T25/J14/VIII

Liga 193363908 Información oficial sobre el partido 193363908 en Hattrick

10.01.2009 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VIII.1682 (179225)

batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido 1 - 4 fran team Alineación oficial del equipo 'fran team' en el partido
0 - 1 Alberto Reiriz (27')
0 - 2 Javier Cobo (31')
0 - 3 Vaggelis Makridachtilos (32')
0 - 4 Alberto Reiriz (47')
Dimitar Popov (85') 1 - 4
batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido 1 - 4 fran team Alineación oficial del equipo 'fran team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido 2 - 0 fran team Alineación oficial del equipo 'fran team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

batatalandia C. F.

Goles Goles

  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Dimitar Popov anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): batatalandia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jean-Noël Carret va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Barbu.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): batatalandia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Santinello en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Barbu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Mario Santinello hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stefan Sunesson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El batatalandia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Petr Potěsk la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Odd Sommerseth haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a batatalandia al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitar Popov de batatalandia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Popov de batatalandia va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Vasco Baptista ocupà el lloc d'en Baudouin Panel al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de batatalandia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Dimitar Popov que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

fran team

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Reiriz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): fran va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Javier Cobo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Vaggelis Makridachtilos va augmentar l'avantatge de fran a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip fran va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alberto Reiriz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fran va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josué Prada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josué Prada de fran va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Alberto Reiriz de fran va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 74 va fer que Oscar Robbe de fran hagués d'abandonar el terreny de joc. Sylwester Oberski va entrar al terreny de joc per suplir-lo.