Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caparros_team (797083) - minabo de kiev (1435271) » 193360016: T25/J7/VIII

Liga 193360016 Información oficial sobre el partido 193360016 en Hattrick

22.11.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / VIII.1613 (179156)

Caparros_team Alineación oficial del equipo 'Caparros_team' en el partido 5 - 1 minabo de kiev Alineación oficial del equipo 'minabo de kiev' en el partido
0 - 1 Raimund Vormann (21')
Nazario Fernández Linares (25') 1 - 1
Immo Esterer (45') 2 - 1
Marcin Bojara (56') 3 - 1
Adnan Haj-Adnan (73') 4 - 1
Janne Tuurala (84') 5 - 1
Caparros_team Alineación oficial del equipo 'Caparros_team' en el partido 5 - 1 minabo de kiev Alineación oficial del equipo 'minabo de kiev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caparros_team Alineación oficial del equipo 'Caparros_team' en el partido 6 - 0 minabo de kiev Alineación oficial del equipo 'minabo de kiev' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caparros_team

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Caparros_team amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Nazario Fernández Linares en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): Al minut 45 els aficionats van embogir quan en Immo Esterer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Caparros_team.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcin Bojara, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Caparros_team.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caparros_team va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adnan Haj-Adnan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Caparros_team va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Janne Tuurala, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Caparros_team va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sauro Casablanca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Adnan Haj-Adnan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Caparros_team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcin Bojara de Caparros_team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

minabo de kiev

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Felipe Villafañe va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 21 de joc. Raimund Vormann es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 45 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de minabo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Raimund Vormann va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Domínguez de minabo es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.