Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Asgaya (119308) - cacatronfc (776407) » 193357890: T25/J7/VIII

Liga 193357890 Información oficial sobre el partido 193357890 en Hattrick

22.11.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / VIII.1575 (179118)

utopiafutbolistica.FC Alineación oficial del equipo 'utopiafutbolistica.FC' en el partido 3 - 0 Unió Biblioteca Nocturna Alineación oficial del equipo 'Unió Biblioteca Nocturna' en el partido
Octavian Dica (3') 1 - 0
Lukas Svensson (25') 2 - 0
Lukas Svensson (28') 3 - 0
utopiafutbolistica.FC Alineación oficial del equipo 'utopiafutbolistica.FC' en el partido 3 - 0 Unió Biblioteca Nocturna Alineación oficial del equipo 'Unió Biblioteca Nocturna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
utopiafutbolistica.FC Alineación oficial del equipo 'utopiafutbolistica.FC' en el partido 2 - 5 Unió Biblioteca Nocturna Alineación oficial del equipo 'Unió Biblioteca Nocturna' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

utopiafutbolistica.FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Octavian Dica, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del utopiafutbolistica. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de utopiafutbolistica. al minut 25, que va llançar ajustat al pal en Lukas Svensson. 2 - 0 pels locals.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Lukas Svensson va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 28 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Reinder Lucius. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Sanmartín de utopiafutbolistica. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Sanmartín va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que utopiafutbolistica. va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Zhurko de utopiafutbolistica. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Unió Biblioteca Nocturna

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Thilo Spillmann quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): Després de 67 minuts, Maurizio Ghio va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Marcel Matache el va poder desviar a córner.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Everett Machado va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Esparatz Luzuriaga completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Esparatz Luzuriaga de Biblioteca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maurizio Ghio de Biblioteca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Passats 59 minuts de joc, en Thilo Spillmann de Biblioteca va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.