Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sancris city (1337447) - xDama (774397) » 193346825: T25/J13/VIII

Liga 193346825 Información oficial sobre el partido 193346825 en Hattrick

03.01.2009 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / VIII.1377 (178920)

AC Calavera Alineación oficial del equipo 'AC Calavera' en el partido 3 - 1 Incultural C.F. Alineación oficial del equipo 'Incultural C.F.' en el partido
Ulrich Röhr (33') 1 - 0
1 - 1 Seguís Zotes (51')
Nikos Geros (64') 2 - 1
Francisco José Fermoso (78') 3 - 1
AC Calavera Alineación oficial del equipo 'AC Calavera' en el partido 3 - 1 Incultural C.F. Alineación oficial del equipo 'Incultural C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AC Calavera Alineación oficial del equipo 'AC Calavera' en el partido 4 - 1 Incultural C.F. Alineación oficial del equipo 'Incultural C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Calavera

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Calavera va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ulrich Röhr va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nikos Geros ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Calavera es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco José Fermoso va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Ivo Peres de Calavera gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Blaha de Calavera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Incultural C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Seguís Zotes, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Incultural va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Torsten Leid va desviar el xut final de Jaume Mínguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Esperos Drouvalakis va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ivo Peres no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jaume Mínguez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Torsten Leid va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Seguís Zotes des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Arnau Guardiola va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignasi Cachiner de Incultural amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ignasi Cachiner no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.