Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Blanes (309661) - Valluercanes CF (491422) » 193342692: T25/J2/VIII

Liga 193342692 Información oficial sobre el partido 193342692 en Hattrick

18.10.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VIII.1304 (178847)

Santuyano F.C Alineación oficial del equipo 'Santuyano F.C' en el partido 1 - 2 Valluercanes CF Alineación oficial del equipo 'Valluercanes CF' en el partido
0 - 1 Relja Lali? (28')
Francesco Cazzulani (86') 1 - 1
1 - 2 Relja Lali? (87')
Santuyano F.C Alineación oficial del equipo 'Santuyano F.C' en el partido 1 - 2 Valluercanes CF Alineación oficial del equipo 'Valluercanes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santuyano F.C Alineación oficial del equipo 'Santuyano F.C' en el partido 1 - 3 Valluercanes CF Alineación oficial del equipo 'Valluercanes CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santuyano F.C

Goles Goles

  • 114 Minuto 86 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 86. Francesco Cazzulani, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Santuyano enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Samuel Simard va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Samuel Simard hauria d'haver estat gol al minut 80 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Santuyano, en Francesco Cazzulani, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Valluercanes CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Relja Lalić va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Valluercanes es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Relja Lalić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Adam Atalić va estar a punt de posar per davant a Valluercanes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Junquera va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Richard Klove de Valluercanes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fulvio Contento de Valluercanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Valluercanes puguin veure en José Antonio Viergol jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ander Sintes el va substituir sense tenir temps d'escalfar.