Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cerdos borrachos (801002) - Cafe-Bar Miraflores (1434455) » 193339307: T25/J10/VIII

Liga 193339307 Información oficial sobre el partido 193339307 en Hattrick

13.12.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VIII.1243 (178786)

Albert Cracks Alineación oficial del equipo 'Albert Cracks' en el partido 1 - 2 Cafe-Bar Miraflores Alineación oficial del equipo 'Cafe-Bar Miraflores' en el partido
Sixto Couso (40') 1 - 0
1 - 1 Tobias Hindermith (78')
1 - 2 Mirlan Abdildaev (84')
Albert Cracks Alineación oficial del equipo 'Albert Cracks' en el partido 1 - 2 Cafe-Bar Miraflores Alineación oficial del equipo 'Cafe-Bar Miraflores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albert Cracks Alineación oficial del equipo 'Albert Cracks' en el partido 2 - 2 Cafe-Bar Miraflores Alineación oficial del equipo 'Cafe-Bar Miraflores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albert Cracks

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Sixto Couso va donar a ACS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Guillermo Santamarta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ACS.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Johnny Colfer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ACS.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): ACS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sixto Couso ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El ACS ho intentava per la dreta per mitjà de Atzo Kolmschot, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Luis Alberto Montes Fuentes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Noah Goor va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johnny Colfer de ACS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johnny Colfer es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de ACS Guillermo Santamarta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jacobo Lopera va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Sixto Couso va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Cafe-Bar Miraflores

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 en Tobias Hindermith va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 117 Minuto 84 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Carles Guardiola, que quasi sense aire va regalar la pilota a Mirlan Abdildaev de Miraflores, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Miraflores creava perill des de la dreta al minut 73, però en Marc Serrano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Beto de Atouguia desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Alexander Diringshofen de Miraflores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.