Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletik (48585) - Valentins (1436302) » 193330685: T25/J10/VIII

Liga 193330685 Información oficial sobre el partido 193330685 en Hattrick

13.12.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VIII.1089 (178632)

Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 3 - 1 Fergus II Alineación oficial del equipo 'Fergus II' en el partido
0 - 1 Otso Pantzar (50')
Javier Zabalo (56') 1 - 1
Alexandre Malta (76') 2 - 1
Echedey Gallardo (79') 3 - 1
Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 3 - 1 Fergus II Alineación oficial del equipo 'Fergus II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 5 - 1 Fergus II Alineación oficial del equipo 'Fergus II' en el partido
Tiene mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletik

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Javier Zabalo de Athletik empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alexandre Malta de Athletik aconseguir un gol al minut 76 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): El gol de falta de Echedey Gallardo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 79 i ampliar l'avantatge de Athletik a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Athletik va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sardian Fushtica en un 1 contra 1 amb el porter Ben Rentslev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Zabalo de Athletik va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timo Kultalahti de Athletik va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexandre Malta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Athletik va fer una substitució al minut 18. Alexandr Strašák va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Zabalo.

Fergus II

Goles Goles

  • 170 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Otso Pantzar va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fergus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Clas Fräfeldt, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Diederick Weijnen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 18 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Jorge Ramírez de León va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Jorge Ramírez de León va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Rutenio Pineda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge Ramírez de León no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rafael Rivero Martín, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diederick Weijnen de Fergus es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Diederick Weijnen tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.