Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Marina FC (993490) - Real Eume Deportivo (1433496) » 193329656: T25/J5/VIII

Liga 193329656 Información oficial sobre el partido 193329656 en Hattrick

08.11.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VIII.1071 (178614)

Atlético de Marina FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marina FC' en el partido 0 - 9 El barrio Monchengladbach Alineación oficial del equipo 'El barrio Monchengladbach' en el partido
0 - 1 José Ramón Hernández (6')
0 - 2 Mathias Bernon (14')
0 - 3 Jan Henri Pieron (20')
0 - 4 Jan Henri Pieron (25')
0 - 5 Mathias Bernon (73')
0 - 6 Jan Henri Pieron (73')
0 - 7 Alex Broslowski (75')
0 - 8 Jan Henri Pieron (76')
0 - 9 Mathias Bernon (84')
Atlético de Marina FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marina FC' en el partido 0 - 9 El barrio Monchengladbach Alineación oficial del equipo 'El barrio Monchengladbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlético de Marina FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marina FC' en el partido 0 - 7 El barrio Monchengladbach Alineación oficial del equipo 'El barrio Monchengladbach' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Marina FC

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Estevo Couce va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Aparicio Pérez.

El barrio Monchengladbach

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Ramón Hernández quedar desmarcat i marcar per a Monchengladbach al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Mathias Bernon va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 14, i va fer pujar el 0 - 2 per a Monchengladbach.
  • 180 Minuto 20 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 20 pels visitants. En Jan Henri Pieron va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Jan Henri Pieron de Monchengladbach va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mathias Bernon de Monchengladbach l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 73 de partit.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 73 pels visitants. En Jan Henri Pieron va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Monchengladbach van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alex Broslowski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Jan Henri Pieron de Monchengladbach va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 9 per sobre quan Mathias Bernon va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vladimir Rac que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Benxamín Cabanas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Monchengladbach al minut 19.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Tejada de Monchengladbach amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José Ramón Hernández probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.