Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cudeiros F.C. (1589606) - 11FUTRILLOS (773337) » 193328815: T25/J5/VIII

Liga 193328815 Información oficial sobre el partido 193328815 en Hattrick

08.11.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VIII.1056 (178599)

Cudeiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cudeiros F.C.' en el partido 0 - 4 C.S.K. Pederast Alineación oficial del equipo 'C.S.K. Pederast' en el partido
0 - 1 Rein Hopmans (8')
0 - 2 Orest Le?czuk (11')
0 - 3 Martín Bertoya (26')
0 - 4 Luca Alfieri (82')
Cudeiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cudeiros F.C.' en el partido 0 - 4 C.S.K. Pederast Alineación oficial del equipo 'C.S.K. Pederast' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cudeiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cudeiros F.C.' en el partido 1 - 2 C.S.K. Pederast Alineación oficial del equipo 'C.S.K. Pederast' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cudeiros F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Cudeiros sortien al contraatac. La falta llançada per Doriano Montalto va sortir força alta sense massa perill.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Guillermo Urtiaga hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Federico Tagini. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Doriano Montalto de Cudeiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): El jugador de Cudeiros Fèlix Fanals va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Guillermo Urtiaga va entrar en el seu lloc.

C.S.K. Pederast

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Pederast agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rein Hopmans amb mestria.
  • 184 Minuto 11 (Gol de penalti): Pederast va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Orest Leńczuk va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Martín Bertoya va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luca Alfieri va augmentar l'avantatge de Pederast a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Nikolaj Huusmann va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Robin Slijkhuis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Orest Leńczuk. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orest Leńczuk de Pederast va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Homer Mladenova de Pederast la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Samuele Ruocco va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jamal Amrouche.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Martín Bertoya probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.