Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Di MaRiA TeAm 27 (30982) - Bruuu (313901) » 193321968: T25/J1/VIII

Liga 193321968 Información oficial sobre el partido 193321968 en Hattrick

11.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VIII.934 (54735)

catuxa balonpé Alineación oficial del equipo 'catuxa balonpé' en el partido 1 - 0 Totis United Alineación oficial del equipo 'Totis United' en el partido
Aureli Puig (70') 1 - 0
catuxa balonpé Alineación oficial del equipo 'catuxa balonpé' en el partido 1 - 0 Totis United Alineación oficial del equipo 'Totis United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
catuxa balonpé Alineación oficial del equipo 'catuxa balonpé' en el partido 2 - 0 Totis United Alineación oficial del equipo 'Totis United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catuxa balonpé

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Aureli Puig, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de balonpé a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joaquín Noboa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Donado va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pago Unamunzaga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): balonpé va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aureli Puig va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Baltasar Oviedo.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Desiderio España no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Noboa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeremies Castelló de balonpé va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Noboa de balonpé es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Totis United