Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Balonpie (313100) - C.f Scorpions (1333156) » 193300293: T25/J1/VIII

Liga 193300293 Información oficial sobre el partido 193300293 en Hattrick

11.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VIII.547 (54348)

Tupacamaru F.C. Alineación oficial del equipo 'Tupacamaru F.C.' en el partido 0 - 6 C.f Scorpions Alineación oficial del equipo 'C.f Scorpions' en el partido
0 - 1 Renzo Pierangeli (41')
0 - 2 Peter Jacobsen (42')
0 - 3 Diego Oppio (65')
0 - 4 Amaury Héral (87')
0 - 5 Carlos Ganchaegu (89')
0 - 6 Ramón Martel (90')
Tupacamaru F.C. Alineación oficial del equipo 'Tupacamaru F.C.' en el partido 0 - 6 C.f Scorpions Alineación oficial del equipo 'C.f Scorpions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Tupacamaru F.C. Alineación oficial del equipo 'Tupacamaru F.C.' en el partido 0 - 9 C.f Scorpions Alineación oficial del equipo 'C.f Scorpions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tupacamaru F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Vega Rivero de Tupacamaru es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Ricardo Prats semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Marcos Blanquer va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

C.f Scorpions

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Eduardo Araújo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Scorpions, Renzo Pierangeli, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 42 pels visitants. En Peter Jacobsen va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Diego Oppio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Amaury Héral de Scorpions l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 87 de partit.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Carlos Ganchaegu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tupacamaru. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramón Martel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Scorpions es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Eduardo Araújo de Scorpions, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enrique Piteira ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Scorpions van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Renzo Pierangeli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Peter Jacobsen es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel Vega Rivero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 50 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Abou Mbengue de Scorpions va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Araújo de Scorpions va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.