Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txesperfield (47675) - La cucafera (1455883) » 193290674: T25/J4/VIII

Liga 193290674 Información oficial sobre el partido 193290674 en Hattrick

01.11.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VIII.375 (54176)

Atroposos Alineación oficial del equipo 'Atroposos' en el partido 2 - 4 la quinta del buitre_cm Alineación oficial del equipo 'la quinta del buitre_cm' en el partido
0 - 1 Jens Glösel (10')
0 - 2 Guido Agüero (29')
0 - 3 Jens Glösel (33')
0 - 4 Matteo Marascalchi (40')
Jarno Roitomaa (57') 1 - 4
Jarno Roitomaa (72') 2 - 4
Atroposos Alineación oficial del equipo 'Atroposos' en el partido 2 - 4 la quinta del buitre_cm Alineación oficial del equipo 'la quinta del buitre_cm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atroposos Alineación oficial del equipo 'Atroposos' en el partido 3 - 3 la quinta del buitre_cm Alineación oficial del equipo 'la quinta del buitre_cm' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,6 % 30,0 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atroposos

Goles Goles

  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jarno Roitomaa va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 4.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El Atroposos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jarno Roitomaa es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Damien Desforges i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atroposos, però el xut de Johnny Sévin va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): El jugador de Atroposos Agostino Ciaschini va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jimmy Åkesson va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ryszard Stańczuk no era cap impediment.

la quinta del buitre_cm

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jens Glösel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del buitre_cm va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guido Agüero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Jens Glösel va augmentar l'avantatge de buitre_cm a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): buitre_cm va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Matteo Marascalchi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jimmy Åkesson es va comportar com un juvenil al minut 66 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Adolfo Ramasco de buitre_cm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Adolfo Ramasco va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que buitre_cm va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Matteo Marascalchi no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.