Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Amperios Mexicanos (434847) - LOS ESTRELLA (1599761) » 193278416: T25/J5/VIII

Liga 193278416 Información oficial sobre el partido 193278416 en Hattrick

08.11.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VIII.156 (53957)

Cormorán Alineación oficial del equipo 'Cormorán' en el partido 4 - 2 Onda dream Team Alineación oficial del equipo 'Onda dream Team' en el partido
Pekka Rantonen (12') 1 - 0
1 - 1 Gustavo Milana (15')
1 - 2 Wenceslao Alonso (26')
Kimmo Grönstrand (31') 2 - 2
Pablo Gabriel Frega (54') 3 - 2
Thierry Villars (79') 4 - 2
Cormorán Alineación oficial del equipo 'Cormorán' en el partido 4 - 2 Onda dream Team Alineación oficial del equipo 'Onda dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cormorán Alineación oficial del equipo 'Cormorán' en el partido 5 - 1 Onda dream Team Alineación oficial del equipo 'Onda dream Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cormorán

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Cormorán prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Pekka Rantonen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del dream. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kimmo Grönstrand la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cormorán es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 31.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Cormorán va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 54 Pablo Gabriel Frega va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cormorán a 4 - 2. Thierry Villars va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Anders Pihlsten, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en François-Xavier Couso va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Anders Pihlsten gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jacques Genest va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Ville Hiukka es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pekka Rantonen de Cormorán va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pekka Rantonen de Cormorán per doble groga al minut 68.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Kimmo Grönstrand va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Onda dream Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): El contraatac de dream va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Gustavo Milana va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Wenceslao Alonso que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a dream.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Tarcísio Feijão s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wenceslao Alonso de dream amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de dream, en Vicent Llaberia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.