Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamadredeltopo (1454978) - Noavion (1462985) » 193277254: T25/J9/VIII

Liga 193277254 Información oficial sobre el partido 193277254 en Hattrick

06.12.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / VIII.135 (53936)

Lamadredeltopo Alineación oficial del equipo 'Lamadredeltopo' en el partido 0 - 4 WaDLoW TeaM Alineación oficial del equipo 'WaDLoW TeaM' en el partido
0 - 1 Terry Newell (31')
0 - 2 Laur Miron (43')
0 - 3 Terry Newell (70')
0 - 4 Terry Newell (86')
Lamadredeltopo Alineación oficial del equipo 'Lamadredeltopo' en el partido 0 - 4 WaDLoW TeaM Alineación oficial del equipo 'WaDLoW TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lamadredeltopo Alineación oficial del equipo 'Lamadredeltopo' en el partido 1 - 4 WaDLoW TeaM Alineación oficial del equipo 'WaDLoW TeaM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamadredeltopo

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Frederik Tackmann va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Jan Brylak de Lamadredeltopo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antti Ahlfors de Lamadredeltopo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Samuel Zacaia no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Diego Tapia.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Diego Tapia va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ubaldo Spinola. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Lamadredeltopo va fer una substitució al minut 90. Ubaldo Spinola va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raymond Schnack.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jan Brylak no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

WaDLoW TeaM

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Terry Newell donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Laur Miron de WaDLoW l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, WaDLoW va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Terry Newell, amb un xut sec des de la dreta.
  • 107 Minuto 86 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Terry Newell semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a WaDLoW. Qui ho havia de dir! 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): WaDLoW va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kalle Fjälltorp va desviar el xut final de Laur Miron després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valentín Mena ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): WaDLoW quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Paweł Grądek va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): WaDLoW quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Terry Newell va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentín Mena de WaDLoW va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ryan Rook s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ryan Rook va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.