Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quintana del Pidio C.F. (438845) - Badajoz Atlético (1369480) » 193272519: T25/J1/VIII

Liga 193272519 Información oficial sobre el partido 193272519 en Hattrick

11.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VIII.51 (53852)

Torregalindo C.F. Alineación oficial del equipo 'Torregalindo C.F.' en el partido 1 - 3 Achunaty Alineación oficial del equipo 'Achunaty' en el partido
0 - 1 Jean-Luis Mühlethaler (38')
0 - 2 Marian Stancu (48')
Jesús Fuente (55') 1 - 2
1 - 3 Han Schalks (81')
Torregalindo C.F. Alineación oficial del equipo 'Torregalindo C.F.' en el partido 1 - 3 Achunaty Alineación oficial del equipo 'Achunaty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torregalindo C.F. Alineación oficial del equipo 'Torregalindo C.F.' en el partido 1 - 1 Achunaty Alineación oficial del equipo 'Achunaty' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torregalindo C.F.

Goles Goles

  • 107 Minuto 55 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Torregalindo Jesús Fuente va anotar el 1 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Torregalindo van sortir al contraatac al minut 6, però Stéphane Marsaud va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Jesús Fuente va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Torregalindo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Jesper Molbo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeremy Stebel de Torregalindo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Aymeric Maertens de Torregalindo va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús Fuente va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Jeremy Stebel de Torregalindo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Achunaty

Goles Goles

  • 136 Minuto 38 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Silvius Griebner encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jean-Luis Mühlethaler anotar per a Achunaty el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Achunaty. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Marian Stancu va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Delgado va treure un córner llarg cap al segon pal que en Han Schalks, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Achunaty va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cristian Georgescu va desviar el xut final de Aldis Millers després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Marian Stancu de Achunaty, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Achunaty van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marian Stancu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jean-Luis Mühlethaler va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jean-Luis Mühlethaler després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cristian Georgescu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Han Schalks de Achunaty es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldis Millers de Achunaty va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.