Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real midrad (798261) - atletico perines (995964) » 193271696: T25/J5/VIII

Liga 193271696 Información oficial sobre el partido 193271696 en Hattrick

08.11.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / VIII.36 (53837)

Fillo_dun_can Alineación oficial del equipo 'Fillo_dun_can' en el partido 2 - 2 atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido
Magnus Sörensson (12') 1 - 0
1 - 1 Climent Picó (27')
Alessandro Rambaldi (51') 2 - 1
2 - 2 Julien Nicolas (83')
Fillo_dun_can Alineación oficial del equipo 'Fillo_dun_can' en el partido 2 - 2 atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fillo_dun_can Alineación oficial del equipo 'Fillo_dun_can' en el partido 1 - 1 atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fillo_dun_can

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Corria el minut 12, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fillo_dun_can s'avançava en el marcador després que en Magnus Sörensson xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 51 gràcies a la jugada de Alessandro Rambaldi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Félix Monteiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fillo_dun_can se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessandro Rambaldi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Camón de Fillo_dun_can va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

atletico perines

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Climent Picó que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Julien Nicolas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de atletico la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Climent Picó va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abramo Zaccari de atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del atletico puguin veure en Ignasi Velasco jugant de nou; ja que al minut 24 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Climent Picó el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Julien Nicolas probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.