Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Real Club de Fútbol (435081) - Mayba S.L (799155) » 193268330: T25/J4/VII

Liga 193268330 Información oficial sobre el partido 193268330 en Hattrick

01.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / VII.1000 (39036)

Steawa del Grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Steawa del Grifo C.F.' en el partido 0 - 2 No Veas Blas Alineación oficial del equipo 'No Veas Blas' en el partido
0 - 1 Josha Dorsman (25')
0 - 2 Edoardo Teodoro Giordanengo (76')
Steawa del Grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Steawa del Grifo C.F.' en el partido 0 - 2 No Veas Blas Alineación oficial del equipo 'No Veas Blas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steawa del Grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Steawa del Grifo C.F.' en el partido 1 - 1 No Veas Blas Alineación oficial del equipo 'No Veas Blas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,1 % 44,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steawa del Grifo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Erich Hradský arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Steawa Talib Necabet quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Patrick Bugnits tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Pavel Dumitru va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Steawa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Patrick Bugnits de Steawa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brandon van der Werf de Steawa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Gerulf Gruendel de Steawa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Steawa Brandon van der Werf va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Roberto Mateo va entrar en el seu lloc.

No Veas Blas

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): En Josha Dorsman va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 25. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edoardo Teodoro Giordanengo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Jesús Gascón de Veas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paulo Limão de Veas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 51 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Cãlin Oprita se sentia fresc com una rosa.