Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Terreno (309704) - Phountoms of Hayem F.C (488232) » 193263612: T25/J14/VII

Liga 193263612 Información oficial sobre el partido 193263612 en Hattrick

10.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / VII.915 (38951)

El Terreno Alineación oficial del equipo 'El Terreno' en el partido 5 - 0 The_conquerors Alineación oficial del equipo 'The_conquerors' en el partido
Alfredo Botarell (37') 1 - 0
Alfredo Botarell (39') 2 - 0
Avelino Vincent (70') 3 - 0
Avelino Vincent (83') 4 - 0
Avelino Vincent (86') 5 - 0
El Terreno Alineación oficial del equipo 'El Terreno' en el partido 5 - 0 The_conquerors Alineación oficial del equipo 'The_conquerors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
El Terreno Alineación oficial del equipo 'El Terreno' en el partido 7 - 1 The_conquerors Alineación oficial del equipo 'The_conquerors' en el partido
Tiene mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Terreno

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Alfredo Botarell va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Terreno, al minut 37. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfredo Botarell, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Terreno a 3 - 0. Avelino Vincent va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alessandro Scheraggi va anar directament als peus de Avelino Vincent que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Avelino Vincent es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en João Gonçalves, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Alessandro Scheraggi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sascha Reiser de Terreno es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avelino Vincent de Terreno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The_conquerors

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mauro Méndez Alcaraz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Artur Płaza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Torben Blæsild quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vittorio Maggi de The_conquerors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heinz Fruhmann de The_conquerors es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Enrico Canu de The_conquerors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 29 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a The_conquerors, Juan Antonio Balbás Fernández va caure lesionat al minut 29, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Quan Calogero Deplano va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 89, The_conquerors sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.