Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mendos (777065) - C.F. Official Hattrick (1370343) » 193261589: T25/J12/VII

Liga 193261589 Información oficial sobre el partido 193261589 en Hattrick

27.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / VII.879 (38915)

C. Dep. Lima Alineación oficial del equipo 'C. Dep. Lima' en el partido 1 - 0 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
Felix Kestner (26') 1 - 0
C. Dep. Lima Alineación oficial del equipo 'C. Dep. Lima' en el partido 1 - 0 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C. Dep. Lima Alineación oficial del equipo 'C. Dep. Lima' en el partido 4 - 1 C.F. Official Hattrick Alineación oficial del equipo 'C.F. Official Hattrick' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. Dep. Lima

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va premiar CD Lima amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Felix Kestner va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Krisztián Bohár de CD Lima va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pavol Knapec que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Gabriele Bettella gairebé va marcar per a CD Lima des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Renato do Nascimento va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jimmy Giezen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Dane Aitken va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jimmy Giezen.

C.F. Official Hattrick

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Daniele Arechi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pablo Ubago va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Bjarke Bruhn al minut 23 semblava entrar, però Pablo Ubago va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 260 Minuto 81 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Bjarke Bruhn, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 51 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Mehmet Ali Bergüzar se sentia fresc com una rosa.