Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Schalke Nosvamo (796762) - Serranito FC (1456288) » 193261302: T25/J11/VII

Liga 193261302 Información oficial sobre el partido 193261302 en Hattrick

20.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VII.874 (38910)

Alboraya Evolution Alineación oficial del equipo 'Alboraya Evolution' en el partido 4 - 2 Serranito FC Alineación oficial del equipo 'Serranito FC' en el partido
0 - 1 Miguel Salces (19')
Paul Lombard (36') 1 - 1
1 - 2 Pier Giorgio Basso (39')
Sald?ray Erhun (40') 2 - 2
João Miranda (66') 3 - 2
Niklas Almmo (78') 4 - 2
Alboraya Evolution Alineación oficial del equipo 'Alboraya Evolution' en el partido 4 - 2 Serranito FC Alineación oficial del equipo 'Serranito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alboraya Evolution Alineación oficial del equipo 'Alboraya Evolution' en el partido 2 - 0 Serranito FC Alineación oficial del equipo 'Serranito FC' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alboraya Evolution

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Serranito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paul Lombard la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Evolution es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 36.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Saldıray Erhun va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 66 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan João Miranda llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Evolution va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Niklas Almmo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Óscar Barriga va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paul Lombard va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paco Villaño al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niklas Almmo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Paul Lombard de Evolution va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Barriga de Evolution amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Vaca de Evolution va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Evolution va fer una substitució al minut 41. Óscar Barriga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Héctor Jiménez.

Serranito FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Miguel Salces de Serranito va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): Oscar Vaca va deixar patent la seva inexperiència al minut 39, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Pier Giorgio Basso va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 2 per a Serranito.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Salces, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Nikola Milenov per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 72, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Randall Ghataora quasi aconsegueix empatar per Serranito al minut 74, però Yoann Poussard va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tomás Calzadilla va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raül Cadevall.