Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anarquía (124582) - Meeple Desatado (434240) » 193261124: T25/J9/VII

Liga 193261124 Información oficial sobre el partido 193261124 en Hattrick

06.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / VII.871 (38907)

Layetanos Alineación oficial del equipo 'Layetanos' en el partido 1 - 3 o pulpos team Alineación oficial del equipo 'o pulpos team' en el partido
Alejandro Carretón (44') 1 - 0
1 - 1 Victorin Bougault (78')
1 - 2 Victorin Bougault (80')
1 - 3 Mario Monreal Ibero (83')
Layetanos Alineación oficial del equipo 'Layetanos' en el partido 1 - 3 o pulpos team Alineación oficial del equipo 'o pulpos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Layetanos Alineación oficial del equipo 'Layetanos' en el partido 3 - 2 o pulpos team Alineación oficial del equipo 'o pulpos team' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Layetanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alejandro Carretón de Layetanos aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emeterio Mancha va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Marçal Fons, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Alonso de Layetanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serafín Panadero de Layetanos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Servando Tizón després que el jugador de Layetanos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

o pulpos team

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pulpos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Victorin Bougault.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Victorin Bougault de pulpos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 83, pulpos va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mario Monreal Ibero.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El pulpos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Mario Monreal Ibero però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Emeterio Mancha va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Michel Spengemann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Michel Spengemann al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): pulpos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Miika Louhi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Robert Kihlander al camp.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Hennes Falb de pulpos va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Armando Tornaghi va entrar en el seu lloc.