Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOGROÑES UD (125097) - C.F.J.Mollerussa (1458778) » 193257778: T25/J12/VII

Liga 193257778 Información oficial sobre el partido 193257778 en Hattrick

27.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / VII.811 (38847)

the garb Alineación oficial del equipo 'the garb' en el partido 4 - 0 Vegetal De Bacon Alineación oficial del equipo 'Vegetal De Bacon' en el partido
Enrique Mateo (38') 1 - 0
Benjamín Rubio Saenz (65') 2 - 0
Benjamín Rubio Saenz (73') 3 - 0
Honorio Aizpurua (75') 4 - 0
the garb Alineación oficial del equipo 'the garb' en el partido 4 - 0 Vegetal De Bacon Alineación oficial del equipo 'Vegetal De Bacon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
the garb Alineación oficial del equipo 'the garb' en el partido 4 - 0 Vegetal De Bacon Alineación oficial del equipo 'Vegetal De Bacon' en el partido
Tiene un resultado normal 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the garb

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Enrique Mateo va donar a garb un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de garb va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Benjamín Rubio Saenz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 73, en Corneli Palomar la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Benjamín Rubio Saenz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de garb pel centre va donar un gran resultat: el gol de Honorio Aizpurua va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): garb per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Josu Fuentes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Mateo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Josu Fuentes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josu Fuentes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vegetal De Bacon

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jimmie Barnhoorn que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Juan Pimentel Zúñiga de Vegetal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de Vegetal, en Šimon Kubelka, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Pachín Irurtia no li va importar gens ni mica.