Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Borges Blanques (772447) - Rayo Talaverano (314192) » 193257541: T25/J9/VII

Liga 193257541 Información oficial sobre el partido 193257541 en Hattrick

06.12.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / VII.807 (38843)

F.C. Borges Blanques Alineación oficial del equipo 'F.C. Borges Blanques' en el partido 3 - 2 ISQUIOTIBIALES FC Alineación oficial del equipo 'ISQUIOTIBIALES FC' en el partido
Ramón Sánchez (3') 1 - 0
Gil Shamgar (21') 2 - 0
2 - 1 Gary Findlayson (33')
2 - 2 Juan Francisco Nadal (41')
Ramón Sánchez (53') 3 - 2
F.C. Borges Blanques Alineación oficial del equipo 'F.C. Borges Blanques' en el partido 3 - 2 ISQUIOTIBIALES FC Alineación oficial del equipo 'ISQUIOTIBIALES FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Borges Blanques Alineación oficial del equipo 'F.C. Borges Blanques' en el partido 3 - 2 ISQUIOTIBIALES FC Alineación oficial del equipo 'ISQUIOTIBIALES FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Borges Blanques

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ISQUIOTIBIALES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramón Sánchez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Blanques es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 3.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gil Shamgar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Blanques.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Corria el minut 53 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ramón Sánchez, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gilbert Roks per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pietro De Meo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Sergio Conesa de Blanques va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Ali Schreiner de Blanques va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pontus Larsson.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Christian Viggiani va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gilbert Roks.

ISQUIOTIBIALES FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): ISQUIOTIBIALES van mostrar una bona compenetració quan al minut 33 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Gary Findlayson va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Juan Francisco Nadal marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Sergio Conesa va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lev Kuzmenkov. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Danilo Guerrera va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 David Karllius va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Per Karlsen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Desimir Đaković de ISQUIOTIBIALES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.