Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los artilleros f.c. (124463) - valencia team sport (989139) » 193252806: T25/J1/VII

Liga 193252806 Información oficial sobre el partido 193252806 en Hattrick

11.10.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VII.723 (38759)

Charcon United Alineación oficial del equipo 'Charcon United' en el partido 3 - 0 Atletico Anadrol Alineación oficial del equipo 'Atletico Anadrol' en el partido
Darren Johnson (18') 1 - 0
Ilario Gaiser (27') 2 - 0
Anatael Ballano (47') 3 - 0
Charcon United Alineación oficial del equipo 'Charcon United' en el partido 3 - 0 Atletico Anadrol Alineación oficial del equipo 'Atletico Anadrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charcon United Alineación oficial del equipo 'Charcon United' en el partido 2 - 1 Atletico Anadrol Alineación oficial del equipo 'Atletico Anadrol' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charcon United

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Darren Johnson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Charcon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ilario Gaiser va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Anatael Ballano de Charcon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Sergio Botello gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Randall Schembri va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Ilario Gaiser una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Randall Schembri va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Francisco Echague, el jugador de Charcon va ser expulsat al minut 37.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): El jugador de Charcon Joaquín Palau va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Felip Cilaurren va entrar en el seu lloc.

Atletico Anadrol

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Arnaud Guerreiro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lothar Berbisdorff rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar Steffen Lyst completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kristian Ernst, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnaud Guerreiro de Atletico es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucas Chacón Piqueras.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Lucas Chacón Piqueras va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.